076 50 31 050
skip to the main content area of this page
Direct hulp

076 - 50 31 050

Letseljuristen.nl is een onafhankelijke, landelijk werkende organisatie die uitsluitend de belangen van letselschadeslachtoffers behartigt. De letselschadejuristen en medisch adviseurs van Letseljuristen.nl behartigen uw belangen en helpen u bij het opstellen en onderbouwen van uw vordering tegen de aansprakelijke partij/ verzekeringsmaatschappij.

 

De letselschadejuristen van Letseljuristen.nl hebben jarenlange ervaring in de letselschadebranche en treden op als een sterke gelijkwaardige onderhandelingspartner voor u als slachtoffer, om een rechtvaardige schadevergoeding te regelen. Het proces van het vaststellen van de aansprakelijkheid en de schade, het maken van de benodigde berekeningen, het geven van medisch en arbeidsdeskundig advies en het afwikkelen van de zaak is bij Letseljuristen.nl in vertrouwde handen. Letseljuristen.nl neemt u de zorg uit handen!

 

Volgens het Nederlands recht dient alle schade die voortvloeit uit een ongeval waarvoor een ander aansprakelijk is, te worden vergoed door de aansprakelijke partij, c.q. diens verzekeringsmaatschappij. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in materiƫle schade en immateriƫle schade, ook wel beter bekend als smartengeld.
 

Kantoor

 

 

 

.